3000 LİTRE YER ÜSTÜ ÇÖP KONTEYNER


Ürün Kodu: YU-3000


İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
TEL : +90 531 251 85 32
E-POSTA : info@zeyrekkonteyner.com



Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız varsa aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu'nu veya Whatsapp Destek Hattı Butonunu kullanabilirsiniz.

3000 Litre Yer Üstü Çöp Konteyneri

 

1.1- Yerüstü konteyner sistemi yatay ve dikey eksen üzerinde hareket eden özel bir vinç marifetiyle mantar ataÅŸmanından kaldırılarak, alt kapaklarının açılması suretiyle boÅŸaltılabilecek özelliklere sahip olacaktır.

1.2- Yerüstü Konteyneri ölçüleri 1450 X 1600 X 1690 mm olup 3000 litre çöp biriktirme kapasitesine sahip olmalıdır.

1.3- Konteynerlerin gövdesi 2 mm kalınlığında TS 822 Kaliteli galvaniz sacdan yapılmış ve istenilen renkte polyester bazlı bir malzeme ile dış mekan ÅŸartlarına uygun olarak en az 200 derecede elektrostatik kaplama ile fırınlanmış olacaktır.

1.4- Konteyner gövde sacı üst panel birleÅŸim noktaları yaÄŸmur suyunu üzerinde biriktirmemesi için radyüslü olacaktır.

1.5- Konteyner gövdesinin birleÅŸim noktaları cürufsuz gazaltı kaynağı ile kaynatılacaktır.

1.6- Konteynerlerde, boÅŸaltma sırasında çöpün takılabileceÄŸi vida ya da baÅŸka mekanik elemanlar bulunmamalıdır.

1.6- Konteynerlerin ön ve arka yüzünde 1.5 mm kalınlığında, Tambur kapaklı, çöpü attıktan sonra tekrar kendi kendine kapanan piston mekanizmalı elektrostatik boyalı TS 822 galvaniz saclı kapak bulunacak.

1.7- Atık atma haznesi yerden an az 1200 mm yüksekliÄŸinde ve büyük poÅŸetlerin girmesi için uygun olmalıdır.

1.8- Konteynerler çöp suyu sızdırmayacak ÅŸekilde dizayn edilmiÅŸ olmalıdırlar. Konteynerler alttan boÅŸaltılmalı ve alt kapakları en az3mm. kalınlığında TS 822 Kaliteli galvaniz sactan ve en az 150 mm. derinliÄŸinde 300 litre çöp suyu ve sıvıyı sızdırmayacak kapasitede olmalıdır.

1.9- Konteyner alt kapakları gövdeye Q15 mil menteÅŸe ile baÄŸlanacaktır, mil menteÅŸeler gövdeye kesinlikle kaynak ile baÄŸlanmayacaktır, menteÅŸe gövde birleÅŸimleri çelik civata baÄŸlantılı özel sistemden oluÅŸacaktır.

1.10-Konteyner iç mekanizmasında kesinlikle halat sistemi kullanılmayacaktır, mekanizma tamamen dolu demir ile çalışacak, mekanizma-Alt kapak açma kapama çalışma sistemi Q27 Boru ile baÄŸlanacaktır.

1.11-Konteynerlerin iç mekanizması,alttan boÅŸaltma sistemi ve mantar atançman sistemi komple metal ve elektro galvaniz kaplamalı olmalıdır.

1.12-Yüklenici, yer üstü konteyner sistemi için idareye seçilebileceÄŸi en az 3 renk seçeneÄŸi sunacaktır. Ä°darece belirlenecek ve yükleniciye bildirilecek renk seçeneÄŸi temin edilerek konteynerler teslim edilecektir.

1.13-Gece görüÅŸü için yerüstü konteynerin 4 tarafına reflektör özellikli uyarıcı iÅŸaretler olmalıdır.

1.14-Konteyner gövdesine idare tarafından istenen dijital veya görsel tanıtıcı materyaller uygulanacaktır, dijital baskı ölçüleri idare tarafından belirlenecektir.